Europese Regelgeving

Valkuilen en obstakels in Europa

Doet u zaken in Europa of bent u van plan om dat te doen? Kent u de wet? Bent u zeker dat u handelt in overeenstemming met het Europees recht?

Laat u tijdig adviseren en bijstaan door Flieger Law Office, want de Europese regelgeving is enorm uitgebreid en complex. Dankzij ons internationaal netwerk van gespecialiseerde advocaten zijn wij uitstekend geplaatst om kleine en grote bedrijven te helpen bij hun grensoverschrijdende activiteiten.

Contracten, licenties, aankopen, aanbestedingen, kwesties van mededinging: wij kennen het Europees recht en helpen u om de valkuilen en obstakels te vermijden. Tegelijk wijzen we u op de opportuniteiten die de Europese regelgeving biedt, bijvoorbeeld inzake aansprakelijkheid en belastingen.

Bij uw geschillen op Europees niveau gooien wij al onze kennis en ervaring in de strijd om u bij te staan en te verdedigen. Onze meertaligheid is daarbij een extra troef.

Zelfs als u enkel in België actief bent, is de kans groot dat u met Europese regelgeving te maken krijgt en op een bepaald moment degelijk juridisch advies nodig hebt.

Neem contact met ons op, en wij helpen u.