Familierecht

Verdediging van uw persoonlijke belangen

Niet alleen als ondernemer wilt u dat uw zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Ook persoonlijk wilt u alles goed geregeld hebben. Alleen: soms is dat niet zo vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld bij een scheiding of een erfenis. Want familiale gebeurtenissen grijpen vaak diep in op uw privéleven en raken u emotioneel. In familiezaken staat dat emotionele dan vaak ook nog eens lijnrecht tegenover het financiële, ook al zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bij een echtscheiding moet u met uw partner regelingen treffen over onder meer uw huwelijksvermogen, een omgangs- of verblijfsregeling voor uw kinderen en eventuele alimentatie. Bij een overlijden durven begunstigden gedane schenkingen en de hele nalatenschap of erfenis al eens betwisten. Bij twijfel over het vaderschap wilt u de biologische vader van uw kind zoeken en hem uw zoon of dochter doen erkennen. En hem eventueel zijn plichten doen nakomen.

Van geboorte tot overlijden: Flieger Law Office staat u bij al uw familiale aangelegenheden bij. Met een luisterend oor, en met deskundig advies om in de eerste plaats tot een goede overeenkomst te komen. Is de rechtbank toch de enige oplossing? Dan nemen onze ervaren juridische experts uw verdediging op.

Bel of mail ons voor een gesprek in alle rust en vertrouwen.