Distributieovereenkomst

Goed dat aan alles gedacht is

Is uw distributieovereenkomst waterdicht? Is ze echt een goede zaak voor uw onderneming? Hebt u aan alles gedacht? Kent u de financiële risico’s en gevolgen van de kleine lettertjes in het contract? Of u nu als leverancier een contract sluit met een verdeler of als verdeler met een leverancier: u moet goed weten waaraan u begint. Doe daarom een beroep op Flieger Law Office.

Krijgt u als verdeler exclusiviteit? Zet u als leverancier het best een geografische beperking in het contract of net niet? Bent u als dealer verplicht tot minimumafname, en zo ja: in welke tijdspanne en voor welk bedrag? En wat zijn de gevolgen als u dat minimum niet afneemt? Wat gebeurt er als u als leverancier niet kunt leveren? Wat als u besluit om de samenwerking stop te zetten: wat gaat het u kosten?

Wij vlooien uw distributieovereenkomst zorgvuldig uit, leggen de zwakke punten bloot en maken er een ijzersterk contract van. Een contract dat de risico’s zo veel mogelijk beperkt en u voldoende beschermt. Desgewenst gaan we met uw partner aan tafel zitten en voeren wij de onderhandelingen voor u. Bespreek het met ons.