Luchtrecht & Aircraft Finance Law

Een hoge vlucht nemen

Als experts in luchtrecht en aircraft finance law volgen wij de ontwikkelingen in de luchtvaartsector op de voet. Onze bijzondere belangstelling gaat daarbij uit naar de gevolgen van de constant veranderende wet- en regelgeving: wat betekenen die voor u? Welke impact hebben ze op uw activiteiten en uw groei?

Flieger Law Office is een van de weinige advocatenkantoren in Europa die de expertise in huis heeft om onafhankelijke aircraft operators en andere bedrijven uit de luchtvaartsector te adviseren. Bovendien hebben wij ook een uitgebreide ervaring in registratie, leasing en financiering. Plus: een ruime kennis van de internationale fiscaliteit en samenwerking. Zo nodig laten wij ons bijstaan door ervaren leger- en luchtmachtspecialisten.

Het verkeer en vervoer door de lucht is onderworpen aan een uitgebreide en complexe wet- en regelgeving, die per definitie de grenzen overschrijdt. Wij werken internationaal, vanuit het hart van Europa, met alle voordelen die daarmee samenhangen. Al onze kennis en ervaring zetten wij voor u in, zodat u het best mogelijke advies krijgt en uw onderneming een hoge vlucht kan nemen. Neem contact met ons op.

pdfDownload brochure