Over ons

In de loop van ons bestaan hebben we een hoop ervaring en expertise opgebouwd op gebied van leasing en financiering. Voeg daar aan toe onze kennis op het terrein van internationale fiscaliteit en samenwerking. Voeg al die puzzelstukjes ineen en dan krijgt u:
Flieger Law Office als een van de weinige kantoren in Europa dat rechts- en financieel advies kan geven aan onafhankelijke aircraft operators en daarmee verbonden bedrijfstakken of andere bedrijfstakken die luchtvervoer gebruiken voor logistieke doeleinden. Onze taak is: het leveren van het best mogelijke advies als het gaat om registratie, werking, financieren, leasen en verzekeren.

We zeggen niet, dat wij daarin de enige zijn, alleen dat we een van de weinige zijn. En in deze speciale tak van wet- en regelgeving weten we praktisch alles wat er te weten is. En als het echt nodig is, laten we ons bijstaan door ervaren leger- en luchtmachtspecialisten.

Waarom zou u naar ons komen?
Omdat wij u alle belangrijke wettelijke en financiële adviezen kunnen geven op een vlotte, alles-inbegrepen en betaalbare manier.

Ook belangrijk: we zijn gevestigd in Europa, waar de regelgeving kan verschillen met die van uw land, maar waar de financiële implicaties beduidend in uw voor deel kunnen zijn.

En, ook de moeite waard: partners van ons kantoor zijn zelfs lid van MCAA, HAI, ISTAT en NBAA.